vážka z loga petrasouckova.cz vážka z loga petrasouckova.cz

Beta-Hydroxy-Peeling

Age Attraction

Hodnocení: 29

Pleť osvěží, vyčistí. Koupila jsem 6%, příště se nebudu bát a koupím 12%.

Peeling 12% mám krátce, ale mohu za tu chvíli dát 5 hvězdiček, je po něm krásná pleť. Používám k němu čistící pěnu a ta je úžasná.? Nes...

Luxus na mé pleťi, děkuji

Peeling 12% , ale u mě 100% spokojenost.

Co dodat. Pleť jemňoučká a čisťoučká jako dětská prdýlka. Všem doporučuji. Používám necelý měsíc a nikdy jsem nebyla takto spokojená. Je ...

Intenzivní čištění, obnova pokožky, proti stárnutí, zesvětlující pigmentové skvrny a tlumící zánět v jednom! Bez pravidelné aplikace chemického peelingu nebudou další aktivní látky tolik účinné. Pravidelná aplikace chemického peelingu je naprosto zásadní v anti aging péči.

1 829  vč. DPHZískejte věrnostní body (1 829)

Skladem Expedice v pondělí/čtvrtek u obj. do 9:00

bio produkt - ikona nádoby s plody přírody a hmoždířem
vegan produkt - ikona zajíce a srdíček
produkt nebyl testován na zvířatech - ikona myši s injekční stříkačkou

Popis

Beta-Hydroxy peeling ve verzi 12% 50ml

Řeší – zvětšené póry, pigmentace, mazotvorbu, akné, povrchové mělké vrásky, dehydrataci, vyhlazení a sjednocení pleti. Nedráždí pokožku a je 100% bezpečné i pro citlivou pokožku. Je účinný nejen proti vráskám a proti akné, ale je také bezpečným zesvětlovačem pigmentových skvrn.

Hluboce regeneruje, hydratuje a vyhlazuje.

Při použití peelingu BHA si nemusíte vybírat dovolenou, pokud chcete podstoupit intenzivní domácí anti-agingovou léčbu, protože nezpůsobuje neestetické olupování kůže. Lehké začervenání je normální projev, který brzy odezní. BHA peeling lze bezpečně aplikovat i v létě.

Garantujeme: Viditelné výsledky !

Pravidelným používáním, díky kterému dosáhnete trvalejších výsledků. Výrazně utlumí příznaky akné, nebo zcela zmírní jeho nepříjemné projevy.

29 recenzí Beta-Hydroxy-Peeling 12%

  1. tereza.snizkova

    Neověřená recenze

    Peeling jsem zařadila do své rutiny 3x týdně, nechávám působit přes noc. Tento peeling je velice šetrný, ale účinný. Očekávala jsem, že při použití 3x za týden má pleť bude sušší, nic takového se ovšem nestalo! Pleť je druhý den ráno, po použití peelingu krásně jemná, čistá, nedochází k žádnému olupování. Nepociťuji žádný pocit pnutí nebo dehydrataci, skvělý produkt!

  2. lohova.j

    Zatím mám nakoupené 2 vzorečky, použito 3 x přes noc a pleť se mi zdá taková jasnější, určitě si koupím celou velikost

  3. votrubovarenda

    Netušila jsem, že stačí málo a ještě v takovém provedení. Tento peeling je hotová pecka na kterou se vždy 3x tydně těším . Pleť mám po něm hebkou, sjednocenou. No chválu bych sem mohla psát. S Shining Star elixírem na noc skvělá kombinace. Moc děkuji za tuto radu p.Colombová 🙂

  4. Ludmila Janacova

    Naprostá pecka používám druhý týden a pleť jak miminko

  5. Petra Třísková

    Příjemné použití, krásně pleť vyčistí.

  6. Petra Barvová

    Používám teprve krátce,ale opět moc příjemné použití.Pleť je poté jemná a pěkně oživená.

  7. Marcela Mucková

    Podle doporučení paní Petry jsem objednala několik produktů na ranní a večerní rutinu. Používám týden. Musím říct, že jsem nic lepšího na můj ksichtík nezažila. Teď v chladných měsících jsem trpěla na opakovanou perorální dermatitidu v oblasti brady. Sice pár pupínků, ale jsou pryč a nové se již neobjevily. A i červené skvrnky které po nich zůstávají blednou. A vůbec je pleť celá taková hezčí a já šťastnější. Děkuji moc.

  8. Pavlína Beránková

    Co dodat. Pleť jemňoučká a čisťoučká jako dětská prdýlka. Všem doporučuji. Používám necelý měsíc a nikdy jsem nebyla takto spokojená. Je to radost.

  9. romanabartova

    Pleť osvěží, vyčistí. Koupila jsem 6%, příště se nebudu bát a koupím 12%.

  10. jarkap1

    Vynikající

  11. Helena

    Peeling 12% , ale u mě 100% spokojenost.

  12. Lucie Novotná

    peelig je něco neuvěřitelného, používám dle návodu pravidleně 3x týdně na něj dám krém a jdu spát, ráno smeju a pleť je vypnutá, ošetřena, vypadá čerstvě . Trpím na pigmentové skvrny a díky peelingu jsem na dobré cestě se jich zbavit , ale chce to čas . Děkuji

Obecně pro regeneraci:

1-3 krát týdně.

Pro zesvětlování skvrn:

skvrny 5 krát týdně a pak si vzít 2 denní přestávku.

Chcete-li zmírnit příznaky akné: zaměřte se na problémovou oblast, 5krát týdně a pak si vezměte 2denní přestávku

Aplikace v praxi:

Důkladně očistěte pokožku pěnou (Pure Face – Age Attraction), která podporuje vstřebávání účinných látek na bázi vody, a otřete ji do sucha. Štětcem nebo prsty naneste BHA Peeling v množství 2-3 zmáčknutí a naneste na obličej.

Doba aplikace: Existují dva způsoby:

1. Peeling nanesete na obličej, nechte zaschnout nebo smíchejte v dlaních s elixírem nebo sérem, vytvořte „koktejl“ (můžete ještě nanést krém podle vašeho pocitu) a peeling bude působit přes noc (tento způsob je efektivnější, zejména při řešení rozšířených pórů a pigmentací).

2. Peeling nanesete na obličej, necháte působit 20 – 30min a dokonale omyjete Pure Face – Age Attraction pěnou. Dále pokračujte ve své běžné večerní rutině.

Důležité !! Během léčebného procesu beta-hydroxy peeling není povolena aplikace jiného peelingu!!

Další informace

Hmotnost
0,1 g

Aqua, Gluconolactone, Glycerin, Panthenol, Xanthan Gum, Arginine, Saccharide Isomerate, Caprylyl Glycol, Sodium Citrate, Caprylohydroxamic Acid, Citric Acid

Receptura je bez konzervantů a parfemace.

Age Attraction se důsledně vyhýbá složkám poškozujícím pokožku, jako jsou PEG, parabeny, parafínový olej, vazelína, silikonový olej, barviva a živočišné suroviny.

50 ml

Ano, aplikace přes noc zajistí mnohem větší efekt a hloubkové čištění.

Hloubkové čištění je alfa a omega zdravé pleti a jeho používání s pravidelností, zaručí potřebnou regeneraci pleti, projasnění a zářivý vzhled. Při akné či pigmentaci je aplikace nezbytná.

Po jeho aplikaci vklepejte noční krém, z vaší rutiny. Nutná je aplikace krému vklepáním, nikoli mazáním po pleti.

Ano, také děti, s problematickou pletí, mohou peeling aplikovat. Nejlépe, jako masku na vyčištěnou pleť pěnou Pure face, v časovém rozmezí 30-40min, 2x-3x týdně. Poté opět umýt pěnou Pure Face a aplikovat nejlépe elixír Vitamin b a krém Youngenizer.

Peeling může aplikovat z 99% kdokoli. Pro začátek je dobré, nejprve aplikovat jako masku na 30-40 min, první týden. Poté již můžete aplikovat přes noc spolu s nočním krémem 2x-3x týdně.

Přidat recenzi