vážka z loga petrasouckova.cz vážka z loga petrasouckova.cz

LUXUSNÍ kosmetika nejen pro zralou pleť? Vyzkoušejte Age Attraction

Objevte luxusní kosmetiku Age Attraction nejen pro zralou pleť. Zjistěte, jak tyto bavorské produkty omladí vaši pleť lépe než konvenční kosmetika.

Publikováno:

Možností, jak pečovat o svou pokožku, je nepřeberná řada. Jak ale vybrat kosmetiku pro vaši (nejen) zralou pleť, která obličeji dodá svěžest, unavenou pleť rozzáří a omladí? V tomto článku se dozvíte, proč doporučuji sáhnout po dražší kosmetice a ze všech přípravků na trhu jsem nejvíce nadšená z kosmetiky bavorské značky Age Attraction, která je v kombinaci se speciálním přístrojem jedničkou na neinvazivní omlazování pleti.

Áčka umí omladit pleť

Produkty bavorské firmy Age Attraction (familiárně jim s klienty říkáme Áčka) neseženete na běžných e-shopech. Nejedná se o konvenční kosmetiku, tyto produkty vznikly primárně pro profesionální účely.

Přípravky jsou jsou namíchané ze surovin, které pochází výhradně z Evropy. Jedním z důvodů, proč tuto kosmetiku začít používat, je, že produkty jsou kompatibilní se speciálním přístrojem na neinvazivní omlazování pleti. Přístroj funguje jako mezoterapie na bázi biostimulačního laserového světla, které má vliv na kvalitu pleti.

Přístroj se spolu s Age Attraction začal používat v kosmetických salonech, wellness a spa alpských center. Jedno ošetření 100 % nahrazovalo dlouhodobou kosmetickou domácí péči. Přišla ale doba covidová, salony byly zavřené, a tak se z profesionální řady stala řada, kterou už dnes používají ženy po celé Evropě ve své domácí denní a večerní rutině.

Podrobnosti o kosmetice Age Attraction jsem pro vás shrnula také v tomto videu.

Přehrát video 

V čem je Age Attraction kosmetika pro zralou pleť jiná?

Age Attraction kosmetiku objednáváme přímo u výrobce a teprve po naší objednávce se produkty naplní do flakonů a jsou doručeny k nám. Nemáme dlouhodobé skladové zásoby, objednáváme minimálně dvakrát měsíčně, protože v přípravcích nejsou žádné konzervační látky a musí být tedy stále „čerstvé“. Tato skutečnost má samozřejmě vliv i na cenu.

Vysoká kvalita kosmetiky Age Attraction se odráží i ve výběru obalů a způsobu, jak jsou produkty plněny. Všechny elixíry jsou ve fialovém skle, které je stoprocentně neprůhledné. Produkty proto nepodléhají oxidačnímu stresu. Ostatní obaly jako flakony na krémyséra jsou vyrobené z recyklovaného plastu.

Produkty jsou bezvzduchové – uvnitř flakonu je vakuum a díky pumpičce se obsah vypotřebuje do poslední setiny mililitru. Každou várku kosmetiky pro zralou pleť připravuje Age Attraction speciálně pro konkrétního zákazníka.

Synergie účinných látek

Dalším z důvodů, proč mají Áčka skvělé účinky na pleť, je synergický způsob, jakým se účinné látky v jednotlivých produktech mezi sebou doplňují a podporují. Proto je vliv a působení na naši pokožku mnohem intenzivnější než u konvenční kosmetiky.

Vyberete si například určité sérum, které je pro vaši pleť vhodné, jeho účinky podpoříte jedním z krémů a používáte tuto kombinaci jako 24hodinovou péči o pleť. Produkty nejsou rozdělené na noční krém, oční sérum, denní krém, denní sérum – například oční sérum můžete používat nejen na oči a ústa, ale i na celý obličej.

 Doporučení

Pokud bych vám měla doporučit jeden elixír, který můžete použít plošně na všechny problémy (platí pro zralou, ekzematickou, aknózní nebo jinak problematickou pleť), sáhla bych po elixíru vitamin B v chladných měsících (používat ho můžete od podzimu do léta ve večerní rutině). K němu přidejte čistící pěnuminerální pudr a máte vyživující základ péče o pleť. Nejsou obrovskou investicí a efekt vidíte ihned.

Účinky Age Attraction na moji pleť

Jak pomohla kosmetika Age Attraction mojí zralé pleti? Pracuji celý život v kosmetické branži, cestovala jsem po světě, pořádala kosmetické veletrhy, školení, kongresy, soutěže. Ale navzdory svojí specializaci jsem měla problematickou pleť. Až Áčka v kombinaci s mesoporačním laserem mi daly pleť opravdu dohromady.

Ustálila se mi pigmentace, netmavne, necestuje po obličeji, nezvětšuje se. Zbavila jsem se akné, už mě netrápí rozšířené póry, moje extra mastící se pokožka je minulostí. Skvělé zkušenosti s těmito produkty byly důvodem, proč jsem se rozhodla kosmetiku pro zralou pleť Age Attraction přivést do ČR, začít úzce spolupracovat s bavorskou manufakturou a věnovat se této problematice do hloubky.

Když si uvědomíte, že nemusíte mít plnou koupelnu všemožných lahviček a mastiček a trávit hodiny hledáním vhodného produktu, se kterým ve výsledku stejně nebudete spokojená, vyjde vám, že investice do dražší, ale fungující kosmetiky, je tou správnou cestou.

Pokud chcete své pleti dopřát účinné omlazující ošetření, přijďte si Age Attraction vyzkoušet do našeho salonu. Budete překvapeni, jak výrazného zlepšení pleti dosáhnete ve velmi krátkém čase.