vážka z loga petrasouckova.cz vážka z loga petrasouckova.cz

Nejlepší make-up na problematickou pleť: Minerální pudr Wonder Pearls

Hledáte make-up na problematickou pleť? Vyzkoušela jsem několik druhů a vyhrál minerální pudr. Zjistěte, jaké výhody nabízí oproti jiným variantám.

Publikováno:

Když ráno stojíte před rozhodnutím, jak si nalíčit obličej, protože máte před sebou perný den a chcete vypadat dobře, budete chtít zvolit dobrý make-up. V tomto článku vám představím, jaké možnosti make-upu máte. Podíváme se na klasický make-up, BB krém a minerální pudr Wonder Pearls, který se pro mě i naše klientky stal absolutní jedničkou v kosmetické rutině a nejlepším make-upem i na problematickou pleť.

Klasický make-up musíte vrstvit

Klasický make-up můžete na obličej nanášet prstem nebo rukou, případně štětcem. Jeho nevýhodou je, že zvýrazňuje vrásky a pleť po nějaké době nevypadá ideálně. Proto je nutné make-up přepudrovat, čímž make-up zafixujete a pokožku zmatníte. Zároveň ale zvýrazníte chloupky a váš obličej získá tzv. pomoučněný efekt. Podle mého názoru pocit z klasického make-upu na obličeji není komfortní.

BB krém je jednoduché řešení, pleť ale nevyživí

Další variantou líčení je BB krém. Obsahuje složky dva v jednom: denní krém a zároveň make-up. Uděláte si svoji denní kosmetickou rutinu, zároveň se nalíčíte, pak už se jenom přepudrujete a máte hotovo. Nicméně pleť nedostane výživové látky, které potřebuje.

Možná se cítíte dobře, máte super rychlý produkt, se kterým se ráno v koupelně nezdržujete, ale já jsem jeho výsledný efekt pociťovala na pleti hlavně ve formě extrémně zvýšené mazotvorby, zanesených pórů a špatně vyživené pleti. BB krém pro mě určitě nebyl ideálním make-upem na moji problematickou pleť.

Jaký produkt to vyhrál u mně i našich klientek?

Minerální pudr – make-up i na problematickou pleť

Třetí variantou je minerální pudr, který mně osobně změnil život. Celoživotní boj s pigmentací, černými tečkami, s hormonálním akné a všemi ostatními problémy, kterými jsem trpěla, vyřešil právě až minerální pudr. Má krycí schopnost klasického make-upu a nanáší se jednoduše kabuki štětcem.

Jaký je rozdíl mezi minerálním pudrem a všemi produkty, které jsem zmínila výše? S minerálním pudrem vykouzlíte na svém obličeji úžasný efekt. Vaše pleť bude šťavnatá, hydratovaná a bude vypadat svěže a mladistvě. Pudr nezvýrazňuje vrásky ani chloupky, nezanáší póry, dokonce chrání pleť proti UV záření, protože obsahuje přirozený filtr, přibližně SPF 27. Můžete ho proto používat celý rok, každý den, ve všech povětrnostních podmínkách.

Pozor, není pudr jako pudr. Existuje mnoho druhů minerálních prášků, které můžete koupit na internetu. Ale minerální pudr, který jsem vám představila, má jedinečnou recepturu, která před desítkami let vznikla v Japonsku. V jeho složení najdete unikátní suroviny jako prach z pravých perel, aminokyseliny, hedvábí a další luxusní složky.

Vyrábí se v různých odstínech od nejsvětlejšího po nejtmavší, proto si ho můžete pořídit v tónu vaší pleti. Zároveň se nemusíte bát, že by vaší pleti jakkoliv ublížil, protože tento pudr je kvalitním make-upem i pro problematickou pleť.


 Tip pro vás

Nevolte odstín příliš světlý, protože v něm budete vypadat starší. Zároveň si nevybírejte odstín tmavší, než má vaše pleť, protože v něm můžete působit nepřirozeně.


Ať už používáte klasický make-up, BB krém nebo minerální pudr, neměly byste při své ranní i večerní rutině zapomínat na čištění pleti. Jak na správné provedení si přečtěte v tomto článku.

Jakým způsobem minerální pudr nanášet?

Jak se pudr aplikuje a co přesně musíte udělat, aby byl výsledek dokonalý, se podívejte na videu níže.

Přehrát video 


Skvělou zprávou je, že pod minerální pudr Wonder Pearls nenanášíte žádnou podkladovou bázi, pouze pěstící krém, není potřeba žádný korektor, retuš, či další fixační pudr. Nebojte se ho použít pro všechny typy pleti, citlivou, ekzematickou, problematickou i aknózní. Máte pouze jednu krabičku a jeden štětec, nic víc nepotřebujete. Při denním používání vám vydrží čtyři měsíce.

Chcete ho vyzkoušet? Můžete začít se vzorky u nás na e-shopu.