vážka z loga petrasouckova.cz vážka z loga petrasouckova.cz

Purslane Elixír

Age Attraction

Hodnocení: 4

Používám s peelingem ve večerní rutině.Za mě velká spokojenost/ již druhé balení:-) / stejně jako s ostatními produkty AA!

Purslane Elixír používám ráno a nebo i večer podle druhu rutiny. Určitě je to zásluhou i jiných produktů, ale tváře mám krásně vyhrazen...

zatím spokojenost, používám 5 dní

Používám krátce, ale dle doporučení na denní rutinu s krémem Youngenizer jde o velmi příjemný produkt. Změnu vnímám tak, že pleť je fakt ...

Náš elixír je vysoce účinný, ale zároveň tak jemný, že je vhodný pro každodenní použití. Zejména zralá a suchá pokožka těží z úžasně regeneračních a revitalizačních vlastností léčivé rostliny.

1 166  vč. DPHZískejte věrnostní body (1 166)

Skladem Expedice v pondělí/čtvrtek u obj. do 9:00

ikona bestseller - stužka s číslem #1 uvnitř
vegan produkt - ikona zajíce a srdíček
produkt nebyl testován na zvířatech - ikona myši s injekční stříkačkou
bio produkt - ikona nádoby s plody přírody a hmoždířem

Popis

PURSLANE Elixír – nebo také šrucha zelená, rostlinný extrakt pro regeneraci a detox pokožky

Purslane je léčivá rostlina s úžasnou škálou účinků na kůži. Vytvořili jsme super substanci ve vysoce koncentrovaném elixíru, čímž jsme anti-aging léčbu dostali do nové dimenze.

Tento elixír pro optimalizaci buněk, je nezbytným doplňkem každodenní péče a základem zdravé pokožky. Purslane je zázračná bylinná ingredience znovu objevená pro kosmetiku, která zpomaluje stárnutí kůže. Také podporuje regeneraci kožních buněk a současně rozšiřuje zdraví pokožky. Purslane je také silný antioxidant a odstraňovač volných radikálů, chrání pokožku před vlivy prostředí a světelným UV poškozením.

Náš elixír je vysoce účinný, ale zároveň tak jemný, že je vhodný pro každodenní použití. Zejména zralá a suchá pokožka těží z úžasně regeneračních a revitalizačních vlastností léčivé rostliny. Pro mladší pleť je elixír ideální pro prevenci poškození pokožky vlivem životního prostředí a prevenci předčasného stárnutí. Intenzivně vyživující a antiseptické vlastnosti elixíru zklidňují pleť se sklonem k akné. Elixír je navržen tak, aby si každá pleť vzala přesně to, co potřebuje pro zdravý a harmonický vzhled.

Celkově má ​​Purslane několikanásobný účinek na pokožku.

Funguje jako:

prevence proti poškození kůže vlivem prostředí

tonizující / posilující proti únavě pokožky / stárnutí pokožky

ochrana před infekcemi, záněty, akné atd.

uzdravení / regenerace, když je kůže již poškozená /

 

4 recenze Purslane Elixír

  1. Tereza Štolbová

    Používám krátce, ale dle doporučení na denní rutinu s krémem Youngenizer jde o velmi příjemný produkt. Změnu vnímám tak, že pleť je fakt rozjasněná .

  2. p.tomaskova68

    zatím spokojenost, používám 5 dní

  3. Eve

    Používám s peelingem ve večerní rutině.Za mě velká spokojenost/ již druhé balení:-) / stejně jako s ostatními produkty AA!

  4. RadkaLa

    Purslane Elixír používám ráno a nebo i večer podle druhu rutiny. Určitě je to zásluhou i jiných produktů, ale tváře mám krásně vyhrazené, vrásky nejsou tak výrazné. Elixír se krásně vstřebává a není mastný. Jsem velice spokojená. Je mi 54let ?

Zvláště zralá a suchá pokožka. Pro mladší pleť je elixír ideální jako intenzivní péče pro aknózní pleť, kdy antiseptické vlastnosti elixíru zklidňují pokožku, která má tendenci k nečistotám.

Další informace

Hmotnost
40 g
Obsah balení

15ml

AQUA, PENTYLENE GLYCOL, LACTOBACILLUS/PORTULACA OLERACEA FERMENT EXTRACT, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, LACTOBACILLUS, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID

Receptura je bez konzervantů a parfemace.

Age Attraction se důsledně vyhýbá složkám poškozujícím pokožku, jako jsou PEG, parabeny, parafínový olej, vazelína, silikonový olej, barviva a živočišné suroviny.

  • Purslane

(nebo šrucha) rostla již v osmém století před naším letopočtem v léčivé bylinné zahradě krále Marduk-Apla-Iddina II. I dnes lze bylinu stále nalézt téměř v každé zahradě – většinou nerozpoznanou jako plevel. Jedná se o cennou léčivou bylinu, která je plná vitamínů, minerálů a stopových prvků, omega-3 mastných kyselin a antioxidantů. Mezi nimi najdete například:

  • Vitamíny A, B1, B2, C, E, niacin a betakaroten

  • Flavonoidy

  • Alkaloidy

  • Glutathion

  • Vápník, železo, hořčík a sodík

Všechny složky dohromady dělají z purslane rostlinu, která vyživuje a posiluje pokožku zevnitř ven a chrání ji před škodlivými vnějšími vlivy.

Přidat recenzi