vážka z loga petrasouckova.cz vážka z loga petrasouckova.cz

Lifting Elixír

Age Attraction

Hodnocení: 8

Ve spojení s wrinkláčem je to bomba. Oči,rty .....nebo aspoň je to můj pocit, že mi "něco" drží moji kůži na správným místě :-) atraktiv...

Mám již druhé balení a jsem velmi spokojená. Lifting obličeje je znatelný. Určitě zakoupím znovu:)

Používám druhý týden a maximální spokojenost, perfektní.

Těšila jsem se na účinky a nezklamaly mě. Pleť se krásně vypnula a to viditelně. Ráno jsem viděla vyhlazený obličej a rozzářenou pleť.

Naprosto úžasný liftingový elixír. Používám týden a jsem spokojena. Pleť je krásně vyhlazená.

Organický elixír Silicea & DMAE – zpevňující zázrak

1 166  vč. DPHZískejte věrnostní body (1 166)

Skladem Expedice v pondělí/čtvrtek u obj. do 9:00

ikona bestseller - stužka s číslem #1 uvnitř
vegan produkt - ikona zajíce a srdíček
produkt nebyl testován na zvířatech - ikona myši s injekční stříkačkou
bio produkt - ikona nádoby s plody přírody a hmoždířem

Popis

ORGANICKÝ SILICEA & DMAE LIFTING  ELIXÍR – ZPEVŇUJÍCÍ ZÁZRAK

Elixír Lifting je receptura vyvinutá z kosmetické mezoterapie, pro profesionální ošetření. Komplex účinných látek Organic Silicea & DMAE je účinný při stárnutí pokožky, hydrataci pokožky, posílení kolagenových vláken – lifting efekt, chrání před volnými radikály, viditelně vyhlazuje pokožku.

Stavební kameny elixíru Lifting jsou Organic Silicea & DMAE, ti dokáží bleskově prozářit unavenou pleť, elixír je také fantastický jako podklad pod make up nebo minerální puder.

Naše ampulkové elixíry se nedají srovnávat s běžnými – obvykle jednoduchými – ampulemi. Naše ampulkové elixíry jsou skutečně špičkovými koncentráty účinných látek. Jsou určeny jako doplňková péče mezi séry pro každodenní péči.

Lifting je koncentrovaný elixír, jehož složení je unikátní, a v České republice jej v této koncentraci nelze zakoupit.

 

8 recenzí Lifting Elixír

  1. lohova.j

    Zatím používám krátce,jsem spokojená. Zázraky se nedějí přes noc:)

  2. hochmalova

    Jak už jsem psala výše , asi před dvěma lety, elixír je skvělý. Vracím se k němu opakovaně.

  3. hochmalova

    Mám již druhé balení a jsem velmi spokojená. Lifting obličeje je znatelný. Určitě zakoupím znovu:)

  4. Martina Linhartová

    Naprosto úžasný liftingový elixír. Používám týden a jsem spokojena. Pleť je krásně vyhlazená.

  5. diana.cerna

    Těšila jsem se na účinky a nezklamaly mě. Pleť se krásně vypnula a to viditelně. Ráno jsem viděla vyhlazený obličej a rozzářenou pleť.

  6. Andrea

    Používám druhý týden a maximální spokojenost, perfektní.

  7. Gábi

    Ve spojení s wrinkláčem je to bomba. Oči,rty …..nebo aspoň je to můj pocit, že mi „něco“ drží moji kůži na správným místě 🙂 atraktivně i v pokročilejším věku (51). Děkuji !

  8. Šárka

    Při prvním použití, samozřejmě po rutině čistění, úžasnou pěnou, nanesen -vklepán elixír lifting večer na celý obličej. Ten pocit, jakoby 1000 malých trpaslíků napínalo ,natahovalo, vypínalo ,váš obličej nějakými nitkami :-). Pocit úplně wau , že jsem cítila jak funguje lifting. Lze vklepávat kolem očí na vrásky taky. Jsem nadšená.

Po vyčištění obličeje naneste ráno/večer několik kapek elixíru na pokožku nebo smíchejte vzácné kapky  v koktejlu s oblíbeným sérem.

Tip: tento elixír můžete použít též na mimořoádnou příležitost, pro extra vyhlazený vzdled pukožky ideálně se sérem YOUTHWONDER

Další informace

Hmotnost
40 g
Obsah balení

15ml

AQUA, PENTYLENE GLYCOL, METHYLSILANOL MANNURONATE, METHYLPROPANEDIOL, DIMETHYL MEA, GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLOHYDROXAMIC ACID, CITRIC ACID

Receptura je bez konzervantů a parfemace.

Age Attraction se důsledně vyhýbá složkám poškozujícím pokožku, jako jsou PEG, parabeny, parafínový olej, vazelína, silikonový olej, barviva a živočišné suroviny.

  • Organický oxid křemičitý

Organický křemík posiluje pojivovou tkáň a trvale zlepšuje vzhled pokožky.

  • DMAE

DMAE, analog vitaminu B cholinu, podporuje zesíťování elastinových a kolagenových vláken a hydratuje pokožku. Jako endogenní lék je velmi dobře snášen, působí především na posílení pojivové tkáně, bojuje proti ochabování pokožky a zlepšuje pružnost. DMAE také chrání před volnými radikály.

DMAE (2-dimethylaminoethanol) má zpevňující a vrásky redukující účinek. Bojuje tak proti známkám stárnutí pokožky, zejména proti ztrátě pevnosti, a činí pokožku vitálnější, pružnější a pružnější.

Přidat recenzi